Håndverker´n finner du midt i Trondheim. Her er det mulig å arrangere kurs, møter, selskaper og minnesamvær for inntil 50 personer. Huset ligger i Vår Frues Strete 9, på hjørnet mot Schultz gate. Det er inngang rett ved siden av Wangsmos Antikvariat.

Huset kan leies av alle. Unntatt er utleie til ungdomsselskaper, for eksempel fødselsdager under 31 år. Henvendelser om leie kan gjøres til Randi Lien på tlf. 975 02 442

Beskrivelse av 1. etg

1etasjeRommet har 30 bord (45×120 cm), 39 stoler med armlener, 20 stoler uten armlene, videokanon, overheadprosjektor (6000 lumen), flipovertavler, lerret fra taket (180×180 cm) og CD-spiller. Rommet har uttak for kabel-TV.

Kjøkkenet er utstyrt med varmeskap for mottak av varm cateringmat, kjøleskap 150 liter, fryser 140 liter, 4-platers husholdningskomfyr med varmluft stekeovn, oppvaskmaskin type KEN 321 med program på 2 eller 5 minutter og kaffetrakter.

Garderobe for 30 personer (+30 personer i 2.etg.). Dame og herretoalett.

Det er balansert ventilasjon, men det er ikke kjøling av luft i anlegget.

Beskrivelse av 2. etg

2etasjeEngelsk klubbstil med skinnmøbler. Det er stoler/sofa for 50 personer, inkludert spisestuebord/stoler for 12 personer. Rommet har bardisk, og TV som også  kan benyttes som skjerm for visning fra PC og annet. Det er trådløst Internett i hele huset med brukernavn handverk og passord $handverk. Brukernavn og passord er også skrevet på ruteren.

Ventilasjon som i 1. etg. Helt nytt kjøkken i 2. etasje med kaffetrakter og oppvaskmaskin type «husholdning». Det er kopper, glass etc. for 50 personer.

Rengjøring av lokalet

Håndverkerforeningen har en fast aktør som kan rengjøre etter selskap. Prisen varierer fra 2000 kroner til 3000 kroner avhengig av om det kun er vask og støvsuging eller om det også er opprydding og vask av servise etc. som skal utføres.

Det kreves ikke egen rengjøring etter leie til «ordinære møter», men det skal ryddes, alt avfall skal fjernes og alle kopper skal vaskes og settes på plass. Hvis det er matservering i «ordinære møter» skal gulvene vaskes etter arrangementet.

Leietaker må selv sette opp bord og utstyr til eget arrangement.

Håndverker’n har fullt service med glass og bestikk til selskap med inntil 50 deltakere.

Kontakt oss hvis du ønsker å leie Håndverkerker’n:Handverkerforeningen i Trondheim, Hornebergvegen 12, 7037 Trondheim

Randi Karin Lien
tlf 975 02 442
email: handverk@handverk.no

Du kan også sende en forespørsel for en bestemt dag. Fyll ut skjemaet nedenfor og klikk «Send».