Medlemsfordeler

Gratis første konsultasjonstime på advokat

Pretor Advokat AS tilbyr foreningens medlemmer kostnadsfri konsultasjon på 30 minutter for enkeltstående saker. Formålet er å avklare sakens art og om det er noe du bør følge opp videre. Medlemmer tilbys også rabatterte satser, garantert partneroppfølging og minimum responstid på 24 timer. Vår kontaktperson er Partner Thomas Lidal Jamne.

Medlemspriser på leie av utstyr og kjøp av kurs!

Som medlem i Håndverkerforeningen i Trondheim får du medlemspriser på leie av utstyr og kjøp av kurs hos Ramirent AS. Ta kontakt med Kenneth Lund for et nærmere informasjon.

Rabatt ved kjøp av nyttekjøretøy OG personbil

Som medlem i Håndverkerforeningen i Trondheim får du rabatt ved kjøp av nyttekjøretøy OG personbil hos Motor-Trade AS. Ta kontakt med Bjørnar Aune eller Frode Gressetvold for et godt tilbud!

Medlemspris på BHT

Medlemmer i Håndverkerforeningen får eksklusive medlemspriser på Bedriftshelsetjenester hos Bedico HMS. Ta kontakt med Thomas Karlsen og oppgi at du er medlem i Håndverkerforeningen i Trondheim for å få et godt og skreddersydd tilbud for din bedrift.

Medlemspriser hos Norsk Gjenvinning

Som medlem i Håndverkerforeningen i Trondheim får du medlemspriser hos Norsk Gjenvinning. Ta en titt på hva Norsk Gjenvinning kan tilby på deres hjemmeside, og ta gjerne kontakt med våre kontaktpersoner Henning Lysø Knoff, Cicilie Fogelin eller Roger Kamphaug for et skreddersydd og godt tilbud til din bedrift!

Medlemspris på Tjenestepensjon i Sparebank1

Som medlem av Håndverkerforeningen i Trondheim, får du tjenestepensjon hos leverandøren med Norges mest fornøyde pensjonskunder. Obligatorisk tjenestepensjon De fleste bedrifter er pålagt å spare til pensjon for sine ansatte. Dette kalles obligatorisk tjenestepensjon, eller OTP. Ordningen omfatter sparing til alderspensjon og betalingsfritak for arbeidsgiver hvis en ansatt blir langvarig sykmeldt.

Fem timer gratis ved bestilling av ny nettside/utvikling av nåværende

Medlemmer av Håndverkerforeningen får 5 utviklingstimer gratis (verdi kr 5950) som et oppstartstilbud. Vi anbefaler dere å benytte dere av dette. Vi er behjelpelig med det meste innen web, domener, e-post etc. Vi designer og utvikler alt fra små nettsider til større nettbutikker. Vi kan også tilby integrasjon av nettsider med eksterne tjenester som kassasystemer, regnskapssystemer eller andre tredjeparts selskaper. Det aller meste er mulig å få til på web!

Prisgunstige e-kurs!

Håndverkerforeningen i Trondheim har inngått avtale med DataPower Learning om levering av etterspurte kurs til våre medlemmer. Avtalen innebærer at våre medlemmer får kurs til meget fordelaktige priser. DataPower har satt opp en egen kjøpsløsning for oss, hvor dere finner produktene med rabatterte priser (Oppgitte priser er inkl. mva). Løsningen støtter betaling med kort og Vipps. Om dere ønsker faktura tar dere kontakt med Rune Hammer, så ordner han det. Om du skal kjøpe mer enn 25 lisenser vil det tilkomme en volumrabatt, dette avklares med Rune hos DataPower i hvert enkelt tilfelle, så det er bare å ta kontakt med han før bestilling. Skulle dere trenge bistand fra DataPower i forbindelse med kjøp eller igangsetting kan dere kontakte Rune Hammer på e-post: rune.hammer@datapower.no og mob: 40769180. I tillegg til rabatterte priser på ferdige kurs vil avtalen også gi våre medlemmer rabatt på utvikling av egen e-læring. Om det er e-læring for internt bruk, eller kommersielt så vil DataPower kunne være behjelpelig med alt fra utvikling, drift og ikke minst salg og salgsløsninger.

Rabatt på leie av Håndverker'n til kurs/seminarer/selskap

Håndverker´n finner du midt i Trondheim. Her er det mulig å arrangere kurs, møter, selskaper og minnesamvær for inntil 50 personer.

Fordelaktig leiepris på leilighet Gran Canaria

Medlemmer kan booke foreningens 3-roms leilighet på 65² i leilighetsanlegget Suite Monte Golf i Playa del Cura for kr. 4.000 per uke.

Rabatt på overnatting og møtepakker

Som medlem i Håndverkerforeningen i Trondheim har du 10 % rabatt på hotellovernattinger og møtepakker hos alle Scandic Hotels. (Alle romkategorier er inkludert, untatt suiter). Avtalekode D000045712 skal oppgis i forbindelse med bestillingen for at avtaleprisene skal gjelde. Bestillinger kan gjøres via internett, eller direkte til hotellet du ønsker å benytte. Vår kontaktperson hos Scandic Hotels er Sales Manager Trøndelag, Tonje Berg: Direct: +47 454 79 366 Email: tonje.berg@scandichotels.com

Medlemspris hos Phonereparatøren

Medlemmer i Håndverkerforeningen i Trondheim får 10% rabatt på reparasjon hos Phonereparatøren. Rabatten gjelder ikke Samsung skjermbytter. De reparerer iPhone, iPad, Mac, Samsung, Samsung Tab, Huawei, Sony og PC. Avtalen gjelder alle ansatte og deres nærmeste familie. Avtalen kan også benyttes av ansattes private telefoner. De tar de fleste reparasjoner på dagen, vanligvis innen en time for bedriftskunder. Ved reparasjoner som krever bestilling er leveringstiden cirka tre til fire dager. De reparerer de fleste merker av telefoner og nettbrett.

Eksklusiv kampanje på Boligmappa

Kampanjen gir deg rabatt på Boligmappa BASIS - 30 % første år, 10 % påfølgende år. Ta kontakt med Isabel Lien i Boligmappa for å komme i gang.

Flere fordeler for medlemmer:

Automatisk plass i foreningens søkbare nettportal. Portalen blir aktivt markedsført mot forbrukere og utad som en portal for valg av håndverksbedrifter med fokus på seriøsitet og kvalitet.

Synliggjøring av HiTs medlemmer mot forbrukerne og andre kunder som et seriøst valg

Medlemsservice og -bistand ved behov, samt sosiale og faglige møteplasser

Fordelsavtale gjennom Sparebank1 Forsikring om gunstige pensjonsvilkår for virksomheten

Myndighetskontakt og bransjesamarbeid for bedre rammebetingelser

Jevnlige medlemsmøter og tilbud om kurs i relevante tema