Medlemsfordeler

Gratis første konsultasjonstime på advokat

Som medlem av Håndverkerforeningen får du juridisk bistand gjennom advokatavtale med Prétor Advokat. Hvert medlem får ½ times gratis konsultasjon for hver sak. Formålet med konsultasjonen er å få avklart om det er grunnlag for å gå videre med sin sak eller ikke, likeså eventuelt å få gitt helt konkrete råd som kan bringe medlemmet videre til en løsning. Det gis en ½ times gratis konsultasjon pr sak, dvs. at om ett og samme medlem har flere separate spørsmål, så vil det gi separate konsultasjoner. 24 timers garantert responstid. Garantert partneroppfølging – rabatterte satser. HiTs medlemmer tilbys også en «juridisk helsesjekk» fra Pretor. Det vil si at hvert medlem har anledning til å la Pretor Advokat foreta en kostnadsfri gjennomgang av områder hvor bedriften ønsker en nærmere vurdering av om man lever med høy risiko på enkelte områder. Det kan være i forhold til ansatteforhold, leiekontrakter, aksjonæravtaler osv.

Prisgunstige e-kurs!

Håndverkerforeningen i Trondheim har inngått avtale med DataPower Learning om levering av etterspurte kurs til våre medlemmer. Avtalen innebærer at våre medlemmer får kurs til meget fordelaktige priser. DataPower har satt opp en egen kjøpsløsning for oss, hvor dere finner produktene med rabatterte priser (Oppgitte priser er inkl. mva). Løsningen støtter betaling med kort og Vipps. Om dere ønsker faktura tar dere kontakt med Rune Hammer, så ordner han det. Om du skal kjøpe mer enn 25 lisenser vil det tilkomme en volumrabatt, dette avklares med Rune hos DataPower i hvert enkelt tilfelle, så det er bare å ta kontakt med han før bestilling. Skulle dere trenge bistand fra DataPower i forbindelse med kjøp eller igangsetting kan dere kontakte Rune Hammer på e-post: rune.hammer@datapower.no og mob: 40769180. I tillegg til rabatterte priser på ferdige kurs vil avtalen også gi våre medlemmer rabatt på utvikling av egen e-læring. Om det er e-læring for internt bruk, eller kommersielt så vil DataPower kunne være behjelpelig med alt fra utvikling, drift og ikke minst salg og salgsløsninger.

Fem timer gratis ved bestilling av ny nettside/utvikling av nåværende

Medlemmer av Håndverkerforeningen får 5 utviklingstimer gratis (verdi kr 5950) som et oppstartstilbud. Vi anbefaler dere å benytte dere av dette. Vi er behjelpelig med det meste innen web, domener, e-post etc. Vi designer og utvikler alt fra små nettsider til større nettbutikker. Vi kan også tilby integrasjon av nettsider med eksterne tjenester som kassasystemer, regnskapssystemer eller andre tredjeparts selskaper. Det aller meste er mulig å få til på web!

Rabatt på leie av Håndverker'n til kurs/seminarer/selskap

Håndverker´n finner du midt i Trondheim. Her er det mulig å arrangere kurs, møter, selskaper og minnesamvær for inntil 50 personer.

Fordelaktig leiepris på leilighet Gran Canaria

Medlemmer kan booke foreningens 3-roms leilighet på 65² i leilighetsanlegget Suite Monte Golf i Playa del Cura for kr. 4.000 per uke.

Rabatt på overnatting og møtepakker

Som medlem i Håndverkerforeningen i Trondheim har du 10 % rabatt på hotellovernattinger og møtepakker hos alle Scandic Hotels. (Alle romkategorier er inkludert, untatt suiter). Avtalekode D000045712 skal oppgis i forbindelse med bestillingen for at avtaleprisene skal gjelde. Bestillinger kan gjøres via internett, eller direkte til hotellet du ønsker å benytte. Vår kontaktperson hos Scandic Hotels er Sales Manager Trøndelag, Tonje Berg: Direct: +47 454 79 366 Email: tonje.berg@scandichotels.com

Eksklusiv kampanje på Boligmappa

Kampanjen gir deg rabatt på Boligmappa BASIS - 30 % første år, 10 % påfølgende år. Ta kontakt med Isabel Lien i Boligmappa for å komme i gang.

Flere fordeler for medlemmer:

Automatisk plass i foreningens søkbare nettportal. Portalen blir aktivt markedsført mot forbrukere og utad som en portal for valg av håndverksbedrifter med fokus på seriøsitet og kvalitet.

Synliggjøring av HiTs medlemmer mot forbrukerne og andre kunder som et seriøst valg

Medlemsservice og -bistand ved behov, samt sosiale og faglige møteplasser

Fordelsavtale gjennom Sparebank1 Forsikring om gunstige pensjonsvilkår for virksomheten

Myndighetskontakt og bransjesamarbeid for bedre rammebetingelser

Jevnlige medlemsmøter og tilbud om kurs i relevante tema