18. juni arrangerer vi Yrkesfagenes Dag på Torget i Trondheim.

Dette blir en dag der Torget er fylt opp med Håndverk- og yrkesfag for å vise frem alle de flotte mulighetene ungdommer får ved å velge yrkesfaglig studieretning. Vi inviterer derfor våre medlemmer, opplæringskontor og samarbeidspartnere til å lage aktiviteter, liv og røre på Torget denne dagen.

Planleggingen av Yrkesfagenes Dag har kommet litt lenger og vi gleder oss over å fortelle at konferansierer for dagen blir Vegard Harm og Morten Hegseth!

De vil lage liv og røre på Torget og vi er sikker på at de med sin profil er de rette for å trekke masse publikum i alle aldre ned til Torget 18. juni!

Arbeidstittelen for dagen: «Test 20 yrker på èn dag!»

Målgruppe er ungdommer i alle aldre, ungdomsskoleelever, personer som er i jobb, men som kanskje er usikker på om de har valgt feil, jobbsøkere, ja så og si alle er i målgruppa vår denne dagen. Vi kommer til å bruke målrettet markedsføring, og dere skal være trygge på at vi legger alle kluter til for at denne dagen skal bli vellykket.

Vi har som mål å lage en familiedag med rekruttering til yrkesfag i fokus, og vi ønsker at flest mulig av dere bidrar til å sette fokus på alle muligheter man får ved å ta rett valg!!

Hva ønsker vi av dere?

Jo: Vi ønsker at dere melder dere på.

Lag en stand der dere er godt profilert (beachflagg, bannere, skjermer etc.) og en stand der publikum kan prøve faget ditt.

Bidra gjerne med en premie: Vi skal ha uttrekkspremier fra scenen under hele dagen, og dere som donerer premie vil selvsagt bli profilert. Dette kan for eksempel være gavekort, «vinn håndverker for èn dag», «vinn kokk for èn kveld», verktøy etc.

Vi skal ha en hovedpremie som trekkes på slutten av dagen, og publikum kvalifiseres til å være med på trekning ved å ha vært innom ALLE stands. Dette kontrolleres gjennom QR-kode.

Lag også gjerne egne konkurranser på din egen stand. Dere får da benytte konferansier til å utrope vinner om dere ikke ønsker å gjøre det selv.

Alt dette vil bli brukt i markedsføring av arrangementet, så gi meg gjerne beskjed så raskt som mulig om dere ønsker å bidra med premier.

Vi er behjelpelig med å skaffe utstyr til å ha på stands; bord, stoler, TV, beach-flagg etc. Oversikt vil bli sendt ut til de som melder seg på.

Vi skal ha «live» sending via storskjerm som plasseres på torget, og kamerateam vil «følge» på Harm og Hegseth når de besøker standene i løpet av dagen.

Vi har allerede fått flere påmeldinger. Både fra opplæringskontor, og fra enkeltstående bedrifter. Det er viktig at dere nå er fremoverlent og melder dere på!

Andre aktiviteter: DJ,  Foodtrucks, aktiviteter for barn og så har vi selvfølgelig bestilt fint vær! 😊

Meld deg på, enten som egen bedrift, eller i samarbeid med ditt opplæringskontor. Vi gleder oss!

Vi ønsker at alle tar ansvar for å gjøre sin stand så attraktiv som mulig, og det er et sterkt ønske at man har mulighet til å prøve faget på en eller annen måte på standen – altså at det er en aktivitet som foregår. Konkurranser, quiz, «hands-on», rebus etc. er erfaringsvis alltid populært.

Priser:

Leie av telt :

3 meter x 3 meter: kr. 3.000,- eks. mva.

3 meter x 6 meter: kr. 5.000,- eks. mva.

3 meter x 9 meter: kr. 6.500,- eks. mva.

Egen stand/telt: Ta kontakt med Bosse hos Matra AS for å få pris.

Strøm kr. 1.000,- eks. mva

Denne siden vil bli oppdatert fortløpende etterhvert som arrangementet tar form.

Kontaktpersoner:

Bård Jørgen Iversen, Matra AS: bosse@matra.no, Tlf: 411 00 102

Ranka E. Kvarving, Håndverkerforeningen i Trondheim: ranka@olk.no, Tlf: 452 49 222

Yrkesfagdagen 2022

    Leie av plass inkluderer tilgang til vanlig stikkontakt for lys, kassaapparat etc. Eventuelle skjøteledninger på man sørge for selv.