Vi gjentar suksessen! 21. september arrangerer vi Yrkesfagdagen på Torget i Trondheim.

Dette blir en dag der Torget er fylt opp med Håndverk- og yrkesfag for å vise frem alle de flotte mulighetene ungdommer får ved å velge yrkesfaglig studieretning. Vi inviterer derfor våre medlemmer, opplæringskontor og samarbeidspartnere til å lage aktiviteter, liv og røre på Torget denne dagen.

Målgruppe er ungdommer i alle aldre, ungdomsskoleelever, personer som er i jobb, men som kanskje er usikker på om de har valgt feil, jobbsøkere, ja så og si alle er i målgruppa vår denne dagen. Vi kommer til å bruke målrettet markedsføring, og dere skal være trygge på at vi legger alle kluter til for at denne dagen skal bli vellykket.

Vi har som mål å lage en familiedag med rekruttering til yrkesfag i fokus, og vi ønsker at flest mulig av dere bidrar til å sette fokus på alle muligheter man får ved å ta rett valg!!

Hva ønsker vi av dere?

Jo: Vi ønsker at dere melder dere på.

Lag en stand der dere er godt profilert (beachflagg, bannere, skjermer etc.) og en stand der publikum kan prøve faget ditt.

Vi er behjelpelig med å skaffe utstyr til å ha på stands; bord, stoler, TV, beach-flagg etc.

Meld deg på, enten som egen bedrift, eller i samarbeid med ditt opplæringskontor. Vi gleder oss!

Vi ønsker at alle tar ansvar for å gjøre sin stand så attraktiv som mulig, og det er et sterkt ønske at man har mulighet til å prøve faget på en eller annen måte på standen – altså at det er en aktivitet som foregår. Konkurranser, quiz, «hands-on», rebus etc. er erfaringsvis alltid populært.

Priser:

Leie av telt :

3 meter x 3 meter: kr. 5.000,- eks. mva.

3 meter x 6 meter: kr. 9.000,- eks. mva.

3 meter x 9 meter: kr. 13.000,- eks. mva.

Egen stand/telt: Ta kontakt med Bosse hos Matra AS for å få pris.

Strøm kr. 1.500,- eks. mva

Felles samling med mat etter arrangementet:

Forrige gang vi arrangerte fikk vi tilbakemelding om at det var ønskelig med en felles middag etter nedrigging av arrangementet. Vi «lufter» derfor stemningen for dette og ber om at dere viser interesse for det i påmeldingsskjema under. Vi reserverer da plasser på restaurant og forhånsbestiller mat (valg mellom 2-3 retter). Alle betaler for egen mat og drikke. Vi håper dette kan blir en fin avslutning på dagen.

! NB ! Denne siden vil bli oppdatert fortløpende etterhvert som arrangementet tar form.

Kontaktpersoner:

Bård Jørgen Iversen, Matra AS: bosse@matra.no, Tlf: 411 00 102

Ranka E. Kvarving, Håndverkerforeningen i Trondheim: ranka@olk.no, Tlf: 452 49 222

Andrè Bakeng, NELFO: andre.bakeng@nelfo.no, Tlf: 932 11 774

Beskrivelse av stand - Yrkesfagdagen 2024

 • Beskrivelser vil eventuelt brukes til markedsføringen av arrangementet. Dersom dere har konkurranser, vil vi gjerne vite om det slik at det kan markedsføres.
 • Dersom ditt fag representerer flere yrker, ønsker vi at du lister opp yrkene her. Feks. Tømrer, Stillasearbeider, Maler, Murer, Automasjonsteknikker, Frisør, Anleggsgartner etc.
  Priser (ekskl. mva): 3 x 3 m: kr. 5.000,- 3 x 6 m: kr. 9.000,- 3 x 9 m: kr. 13.000,- Dersom man har eget telt/henger eller ønsker andre størrelser enn "standard" oppsett, fikser vi det. Ta kontakt!
 • Tilleggsprodukter

  Her kan du bestille utstyr til å ha på stand om du ønsker det. Alle priser er eks. mva. Er det noe du savner på denne lista, så kan det helt sikkert ordnes. Ta kontak!
 • Pris: Kr 1.500,00
  pr. stand
 • Pris: Kr 59,00
  pr. stk
 • Pris: Kr 375,00
  pr. stk
 • Pris: Kr 490,00
  pr. sett
 • Pris: Kr 375,00
  pr. stk
 • Pris: Kr 45,00
  pr. stk
 • Pris: Kr 300,00
  pr. stk
 • Pris: Kr 3.500,00
  pr. stk
 • Kr 0,00
 • Max. file size: 50 MB.