Trøndersk bygg og anleggsnæring er i verdenstoppen med noen av verdens mest bærekraftige byggeprosjekter. Samtidig viser Sparebank 1 SMNs Bærekraftsbarometer at kun 39% av bygg og anleggsaktører i Midt-Norge mener bærekraftsarbeid er strategisk viktig.

Skal hele bransjen kunne omstilles fram mot 2030, må erfaringer og ambisjoner fra pilotprosjekter gjennomsyre også vanlige byggeprosjekter, inkludert drift og vedlikehold. Små og mellomstore aktører i bransjen blir enda viktigere lagspillere når bransjen nå må bygge en delingskultur og samarbeide mer for å nå målene. Skal bransjen klare transformasjonen, må alle med. 

Hovedfokus på Byggebørsen 2022 blir å inspirere bransjen til å rigge seg for fremtiden, det er og blir kritisk strategisk. I tillegg gir vi dere det siste fra markedene og selvsagt en fyldig presentasjon av kommende bygg- og anleggsprosjekter i regionen.

For å sikre trygg gjennomføring blir Byggebørsen 2022 kjørt digitalt. Også i år ettersendes oversikten over innsendte prosjekter til alle påmeldte, for å gjøre det enklere å navigere prosjekter og hvor det er behov for din organisasjons kompetanse. 


Klikk her for påmelding!
Du vil få tilsendt lenke til digital konferanse med ditt passord kort tid etter at påmelding er gjennomført.
NB! Medlempris gjelder for medlemmer av NiT, Håndverkerforeningen Trondheim og EBA Trøndelag.


Se også Facebook-arrangementet for siste nytt på program og foredragsholdere

Foreløpig program
10:00 Seminardel
Nå er det vanlige bygg sin tur
Zero og Grønn Byggallianse kommer først for å utfordre oss og si hva bransjen og hver enkelt bedrift må gjøre for å lykkes framover mot 2030. Deretter serveres en rekke gode eksempler på prosjekter som fronter samarbeid, ombruk og reduksjon av CO2-gassutslipp, før et panel med ledere fra bransjen sammen med utvalgte byggherrer diskuterer hvordan vi skal få med oss de vanlige bygg- og anleggsprosjektene i den grønne omstillingen. 

Merk: Representerer du en håndverkerbedrift, byggmester, entreprenør eller annen bransjeaktør og har lyst til å fortelle om et spennende prosjekt, eller lite eller stort tiltak dere har vært med på som har gjort en ekstra innsats for å fremme gjenbruk og/eller reduksjon av CO2-gassutslipp? Les mer og meld inn prosjekt her, innen 14. januar. 

Markedsutsikter
Du får som alltid siste nytt fra utleie- og transaksjonsmarkedet på næringseiendom, salgsmarkedet på bolig samt makrobildet i finansmarkedet. 

11:30 Pause

12:00 Byggebørsen
En rekke byggherrer fra bygg og anlegg i privat og offentlig sektor presenterer sine kommende prosjekter, slik at du selv kan se hvilke prosjekter din bedrift bør hekte seg på.

Merk: Er du byggherre med aktuelle prosjekter? Meld inn prosjekter via dette regnearket. Regneark og evt. spørsmål sendes til Line Snøfugl Storvik. Aktører/kommende prosjekt som inspirerer, bygger delingskultur og samarbeider for å nå bærekraftsmål, eksempelvis gjennom gjenbruk/ombruk vil bil prioritert. Frist for innsending: 14. januar.

13:30 Program slutt 


Klikk her for påmelding!
Du vil få tilsendt lenke til digital konferanse med ditt passord kort tid etter at påmelding er gjennomført.
NB! Medlempris gjelder for medlemmer av NiT, Håndverkerforeningen Trondheim og EBA Trøndelag.


Politikere og ansatte i offentlig sektor vil få medlemspris ved deltagelse på våre møter

Møteleder
Michelle Wright, leder Fagråd Bygg og anlegg