Byggebørsen 2021 – Det avgjørende tiåret

Den 1. februar 2021 er Byggebørsen tilbake! Vi byr på fantastisk innhold og muligheter for mingling, denne gang i digitalt format! Benytt anledningen til å skaffe innsikt i de siste markedstrendene og viktigste satsningsområdet for bygg- og anleggsbransjen i begynnelsen av det som kan bli et avgjørende tiår, med omstilling, bærekraft og digitalisering høyt på agendaen.

I år tar vi bærekraftstemaet videre og utforsker hva det konkret betyr for deg og din virksomhet. Vi får blant annet besøk av bærekraftsanalytiker Thina Saltvedt som forteller hvordan den grønne omstillingen vil påvirke bransjen og din virksomhet. I tillegg kommer Harald Nikolaisen, Adm. Dir. i Statsbygg og medlem av strategisk råd i prosjektet Sammen2020, som jobber for å samle BAE-næringen under fanen #ViByggerBærekraft. Han vil dele sine tanker om hvorfor og hvordan bransjen må samarbeide for å lykkes, og hva som vil kreves av den enkelte aktør. Flere bidragsytere annonseres etter hvert.

Årets konferanse holder også fast ved tradisjonen hvor byggherrer i regionen presenterer sine mest spennende kommende prosjekter. Nytt av året er at vi jobber med å sette sammen en oversikt over alle innsendte prosjekter, med flere detaljer som forhåpentligvis vil bli nyttig for mange leverandører. I tillegg vil du få den vanlige oppdateringen på markedssituasjonen i en veldig spesiell tid.

Det vil være mulig å delta som enkeltperson, og i tillegg legger vi opp til at flere fra bedriften kan samles i et møte- eller pauserom til fellesvisning av konferansen, dersom smittevernreglene tillater det.

Vi oppfordrer samtidig til å gjøre litt mer ut av dagen ved å bestille mat fra din lokale restaurant til lunsjpausen vi har lagt inn i programmet, slik at vi kan støtte opp under næringslivet i det som er ekstra tøffe tider for mange. For dere som bestiller fellesvisning er det også mulig å bestille deilig Trøndersk Tapas fra Hegstad og Blakstad.

 

Meld deg på her!

Følg arrangementet på Facebook for å få de siste oppdateringene

 

Foreløpig program:

10:00 – 11:30 – Seminardel
Markedsutsikter og fokus på hva som kreves for å lykkes i det avgjørende tiåret

11:30 – 12:30 – Lunsjpause
Mulighet for digital mingling samt levering av lunsj

12:30 – 14:00 – Børsdelen
De mest spennende kommende prosjektene presenteres

Oppdateringer i programmet lanseres på Facebook-arrangementet.

 

Byggebørsen arrangeres i samarbeid mellom Næringsforeningen i Trondheimsregionen, Håndverkerforeningen i Trondheim og EBA Trøndelag. Medlemmer av alle disse organisasjonene får medlemspris på arrangementet.

 

Representerer du en byggherre og har et spennende prosjekt som du ønsker å dele? Last ned skjema og meld inn prosjekter her! Utfylt skjema og eventuelle spørsmål om skjemaet sendes til Line Snøfugl Storvik på line.storvik@advansia.no. Andre henvendelser sendes til Øyvind Fjørtoft på oyvind@nitr.no.